Mobilne i smještajne opcije

Naše mobilne spalionice dizajnirane su za različite primjene. Vrlo su pogodne za rad na udaljenim lokacijama na kojima nema dostupnih resursa kao što su električna energija ili gorivo. Idealno su rješenje za hitne intervencije u slučaju prirodnih nepogoda ili pojave bolesti životinja. Također, vrlo su pogodne za korištenje u vojnim i civilnim kampovima.

Glavna prednost mobilnih spalionica je jednostavnost relokacije, odnosno brzo i jednostavno premještanje sa lokacije na lokaciju. Česti su i slučajevi kada vlasnici farma zajedno nabavljaju mobilnu spalionicu na prikolici.
Na udaljenim lokacijama kao što su rudarski kampovi, istraživački centri, vojni i civilni kampovi, izbjeglički centri i slično idealne su kontejnerizirane spalionice koje predstavljaju vrlo praktičnu mobilnu opciju a ujedno i štite operatere i same spalionice od vremenskih uvjeta.

Naša ponuda mobilnih spalionica uključuje i opcije rezervoara goriva, kao i generatora električne energije za rad potpuno neovisno o lokalno dostupnim resursima.

Najčešće mobilne i smještajne opcije:

Opcija spalionice montirane na prikolici

Prikolice koje koristimo nosivosti su do 2.700 kg, što im ostavlja dovoljno prostora za dodatnu opremu kao što su generator električne energije ili rezervoar za gorivo. Prikolica je dostupna u izvedbi sa visokim stranicama ili utovarnom rampom. Šasija, stranice i paneli prikolice galvanizirani su radi veće otpornosti i duljeg vijeka trajanja.


Opcija spalionice montirane na platformi

Platformske izvedbe idealne su opcije za veće modele spalionica, kao i za slučajeve kad je uz spalionicu potrebno prenositi više opreme. Čvrste i balansirane podizne kuke čine ovu izvedbu izuzetno mobilnom i jednostavnom za transport i premještanje. Ovakvim se spalionicama može raditi i na velikim kamionskim prikolicama, bez potrebe da se istovaruju na lokaciji. Opcija dimnjaka koji se može spustiti čine ih pogodnima za brzu akciju u slučaju hitne potrebe za transportom.


Kontejnerizirane spalionice

Svi naši standarni modeli do modela I8-250 mogu se isporučiti u potpunosti instalirane u transportni kontejner. Kontejnerska izvedba omogućava kompletnu “indor” instalaciju, sa svom potrebnom opremom kao što su rezervoar, generator električne energije, unutarnja rasvjeta, kontrolno-upravljački panel, i sva ostala oprema i pribor potrebni za rad.
Kontejnerizirane opcije također predstavljaju idealno rješenje za smještaj spalionice bez potrebe za gradnju ili preuređenje objekta za tu potrebu, pa se velik broj naših kupaca odlučuje na ovu izvedbu i koriste je kao stacionarnu spalionicu.


Montažni objekti za instalaciju spalionice

Montažni objekti predstavljaju idealno rješenje za zaštitu operatera i spalionice od vremenskih uvjeta. Dizajnirani su za vrlo jednostavnu montažu na pripremljenu armiranu betonsku podlogu.