Spalionice komunalnog i industrijskog otpada

Sve strože zakonske regulative oko odlaganja otpada i visoka cijena zbrinjavanja industrijskog i opasnog otpada dovele su do rastuće potrebe za manjim spalionicama komunalnog i industrijskog otpada

INCINER8 svojim dugogodišnjim iskustvom u redovnim i izvanrednim situacijama i hitnim intervencijama može pomoći pri odabiru i isporuci odgovarajučeg modela spalionice i popratne opreme.

U skladu sa trendovima zbrinjavanja otpada na mjestu nastanka i minimizacijom prijevoza otpada, posebno opasnog, INCINER8 razvio je čitav spektar modela prikladnih za takve aplikacije. Naši modeli za takve vrste otpada nose oznaku “G”

Svi “G” modeli iz naše ponude dizajnirani su za maksimalnu efikasnost procesa spaljivanja, sa kontroliranim unosom zraka za spaljivanje. Kombinirajući najbolje dostupne tehnologije sa našim opcionalnim sustavima za kontrolu zagađenja i pročišćavanja dimnog plina*, naše “G” spalionicemogu zadovoljiti sve uvjete i lokalne standarde zemlje u koju se isporučuje.
* – svi sutavi za pročišćavanje dimnog plina su opcionalna oprema koju nudimo, pa vas upućujemo da se konzultirate sa lokalnim nadležnim tijelima oko izbora odgovarajuće opreme i opcija.

Primjena:

Naš širok spektar spalionica komunalnog i industrijskog otpada dizajniran je za obradu raznih vrsta otpada. Prednosti ovog modela su vrlo širok poklopac za utovar otpada i vrlo jednostavan upravljački proces. Ovaj se model isporučuje kao stacionarni ili mobilni.

• Komunalni otpad iz manjih naselja
• RDF
• Razni industrijski otpad
• Nusproizvodi industrijskih procesa
• Vojni i civilni kampoviOpćenito o INCINER8 spalionicama:

Vrhunska industrijska izolacija

Coretex© je posebno forumilar supstrat koji sadrži različite slojeve materijala omogučavajući gotovo svoj toplinskoj energiji koja se generira u spalionici da u njoj i ostane, i time podiže performase i efikasnost na potpuno novu razinu.


Robusna, dugotrajna konstrukcija

Sve naše spalionice konstruirane su od Britanskog, visokokvalitetnog čelika debljine 4mm. Spalionice su varene čitavom dužinom spojeva, od strane profesionalnih i iskusnih varioca. Na taj način naši kupci dobivaju godine bezbrižnog korištenja spalionice.


Modeli u potpunosti usklađeni sa regulativama

Svaki naš model spalionice testiran je prema svim odgovarajućim standardima kako bi se osigurala potpuna usklađenost sa regulativama. Svi modeli su CE regulirani u skladu sa BS E7N4 6-2:1997 (industrijska termoprocesna oprema – dio 2). Ova spalionica postiže temperature preko 850 °C u sekundarnoj komori i zadržava dimne plinove preko 2 sekunde, u skladu sa EC ABPR 1774/2002.


“Plug and Play” upravljački ormari

Od 2017 godine, koristimo vlastite, potpuno redizajnirane upravljačke ormare. Glavne karakteristike naših upravljačkih ormara:
– IP65 vodonepropusnost
– Jednistavno korištenje
– Robusne komponente
– Temperaturne sonde od 316 SS
– Odvojene kontrole za primarnu i sekundarnu komoru


Koristimo visokokvalitetne ljevane vatrostalne materijale

Naša nova tehnologija ljevanih vatrostalnih materijala pruža veću čvrstoću i stabilnost u usporedbi sa konvencionalnim materijalima
Visoka otpornost na termo šokove
Ova tehnologija omogućava brzo zagrijavanje, termostabilnost i robusnost kod predgrijavanja i u normalnoj uporabi.


Pregled modela:

Model I8-20G Model I8-40G Model I8-55G
Model I8-75G Model I8-140G Model I8-200G
Model I8-250G Model I8-700GModel I8-1000G